Kom in contact met Lotte

Heb je vragen of wil je gewoon even “Hallo” zeggen, gebruik dan alsjeblieft dit contact formulier.

Ik kijk er naar uit om van je te horen!

Volg me hier:
Socials

Contact formulier

Inschrijf formulier maandelijks nieuws

Meest gestelde vragen

Stuur me een berichtje! Ik kijk graag vrijblijvend met je mee. 

Een cyclus coach kan je helpen bij klachten die je ervaart tijdens je cyclus die zowel van lichamelijke of psychische aard kunnen zijn.  Als deze klachten je leven beheersen is dat heel vervelend. Een coach geeft je inzicht in de situaties die een herhalend patroon vormen tijdens je cyclus. Ik kan je helpen deze patronen te doorbreken.

Soms heb je alles al geprobeerd, maar lukt het niet om een doorbraak te krijgen in bepaalde patronen. Of je hebt gewoonweg de kennis niet over het onderwerp. Als je dan toch wat aan je situatie wilt veranderen, is een coach nuttig en laagdrempelig om naar toe te gaan.

Een coach kan helpen bij klachten als:

  • Menstruatiepijn die het dagelijkse leven in de weg staat en er voor zorgt dat je je regelmatig ziek moet melden of het gevoel hebt dat te willen doen.
  • Psychische problemen zoals mood-swings, discussies en ruzies die zich elke maand herhalen.
  • Vermoeidheid en gewoon een algemeen gevoel van onbehagen
  • Meer kennis over je eigen lijf willen en inzicht in je cyclus krijgen om de beste versie van jezelf te worden.

Een gezonde cyclus kost tijd, doorzettingsvermogen en commitment. Niet alles werkt in een cyclus en niet alles zal je makkelijk af gaan. Maar ik ben er om je te steunen en alles is bespreekbaar. Jij bepaald het tempo. 

Plan een gratis en vrijblijvend intake gesprek. We kijken samen waar ik jou het best mee kan helpen. 

Je kunt je bedrijf afstemmen op je cyclus door: 

  • je werkzaamheden beter te plannen volgens de fasen in je cyclus. 
  • prioriteiten stellen aan taken. Alles lijkt belangrijk maar dat is het meestal niet. 
  • inzicht krijgen in uitstel gedrag, waarom gebeurt dit juist bij deze (belangrijke) taak? 
  • Meer nuttige energie in je bedrijf steken zodat je succesvoller kunt zijn in wat je doet.

Ja, natuurlijk kan ik je helpen. Samen kijken we naar wat het best werkt voor jouw cyclus. Geen cyclus is perfect en tegelijkertijd is elke cyclus perfect. Neem contact met me op om te kijken wat ik voor jou kan betekenen. 

Bij elke training die je bij mij volgt ontvang je een cyclus tracker. Bedenk van te voren wat je bij wilt houden en neem hier in kleine stappen om het overzicht te houden. Er zijn ook apps en je kan het bijhouden in je agenda, maar door het gebruik van mijn cyclus tracker op papier heb je in een oogwenk het overzicht van je cyclus en en kunnen we meteen aan de slag met wat er niet lekker loopt in je cyclus. 

Persoonlijk denk ik dat wij vrouwen altijd mentruatie en cyclus uitdagingen zullen hebben. Maar met een versterkt intuïtie en connectie met ons lichaam, gezonde grenzen en open mind zullen we absoluut minder klachten ervaren

Gedurende ons contact zal ik je mijn onverdeelde aandacht geven en mee kijken naar dat wat lastig voor je is in je cyclus. Ook mag je verwachten dat als ik denk dat je medische zorg nodig hebt je daar op zal wijzen. Ik geef je ruggensteun in gesprekken met artsen als je daar in vast loopt. Samen gaan we ontdekken wat het best voor jou werkt, grenzen herkennen, en toe passen. Communicatie met je omgeving oefenen zoals je partner, kinderen en je werkgever. 

Elke vrouw heeft een cyclus, hoe lang of kort deze ook mag zijn. Het is belangrijk om deze te ontdekken, ook als deze niet perfect 28 dagen is. Geen enkele cyclus is perfect en tegelijkertijd is elke cyclus perfect. 

Bedrijf

Gegevens

Cyclisch leven

Schrijf je in voor de wekelijkse inspiratiemail over cyclisch leven.

Subscription Form
Chat openen
Hoi 👋🏻 , kan ik je ergens mee helpen?