Werk met

Mij

Wil je leren hoe je optimaal ruimte neemt voor self-care tijdens je cyclus, welke grenzen voor jou belangrijk zijn om te bewaken, hoe je doelen en dromen om zet in acties.
Laat me je mee nemen in een verdiepende reis in je cyclus. We gaan samen kijken naar de speerpunten van jouw cyclus en maken dat wat jij wilt bereiken tastbaar.

Met mijn luisterend vermogen kun je je verhaal bij mij kwijt, zonder oordeel want je bent hier immers om te leren. We brengen je cyclus in kaart en ik leer je hoe je deze het best bij houd voor wat voor jouw belangrijke elementen zijn in je cyclus. Persoonlijk ben ik sensitief en voel ik emoties en situaties haarfijn aan, dit zet ik in om pijnpunten naar boven te halen zodat je daarna de focus kan leggen op wat er echt toe doet.

De pijlers hier in zijn vaak, gezien willen worden, waardering voelen, grenzen aan kunnen geven, zelfliefde en rust kunnen nemen. Ik ga je leren hoe je deze pijlers belangrijk maakt en dat voor elke pijler een plek is in jouw maandelijkse cyclus.

20201128-LVL_0246

Masterclass (6 maanden) Cyclus wijsheid.

Deze masterclass is voor diegene die wel al wat basis kennis heeft over haar cyclus, maar haar kennis en ontwikkeling hierin wil vergroten.
Deze masterclass is voor jou als je:
* Menstruatie klachten ervaart van mentale of fysieke aard en deze wilt verbeteren.
* Je persoonlijk begeleidt wilt worden door Lotte
* Wilt leren hoe je grenzen stelt voor je mentale en fysieke gezondheid ten goede van je cyclus.
* Je persoonlijke leven wilt inrichten met ruimte voor je cyclus.
* Connectie wilt maken met gelijkgestemde vrouwen en sisterhood wilt ervaren.
* Wilt leren luisteren naar je lijf.

Betalen in delen is mogelijk, neem contact op met Lotte voor de mogelijkheden

Leven met je

Cyclus

Als je cyclus het normale leven in de weg staat. 

Elke maand herhalende patronen van weerbarstige buien, ruzies, humeurigheid of erger jij je aan jezelf en je omgeving, je relatie en thuis situatie lijdt er flink onder. Dit is absoluut niet wat je wilt en elke maand gebeurd het toch weer. Je hebt dan ook moeite met herkennen wat je nodig hebt in deze omstandigheden. Klinkt dit herkenbaar?

Wat kun je er aan doen? Ik ga je helpen!

Samen kijken we naar het verloop van je cyclus, en tegen welke uitdagingen je aanloopt. Ik leer je over de verschillende fases in je cyclus, uitgelegd zoals het verloop van de seizoenen van een jaar.

Jij bepaald wat je in deze 5 weken het liefst aan wilt pakken. Samen gaan we dan aan de slag met deze uitdaging in je cyclus en gaan we daadwerkelijk voor groei en verandering. 
Doormiddel van wekelijkse coaching, filmpjes, opdrachten leer je meer over je eigen cyclus en de waarde van het volgen van de flow van je cyclus. Ook leer je waar de aandacht heen mag gaan tijdens je cyclus, grenzen aangeven, doelen stellen communicatie kracht en dromen waarmaken.

20201128-LVL_0207
20201128-LVL_0405

Ondernemen op je cyclus, haal het beste uit jou en je onderneming!

Hoe combineer je je cyclus met je onderneming of je werk?

Door goed naar je lijf te luisteren en je cyclus in kaart te brengen kun je zien wat de beste momenten zijn om te knallen in je onderneming/werk, maar ook wanneer je beter je energie even kan sparen. De bewustwording van deze fases maakt dat je meer uit je persoonlijke kracht kan halen. Je kan je ware expertise inzetten als je weet wanneer jíj op je sterkst bent in je cyclus. Jezelf in je kracht zetten zorgt voor oneindige mogelijkheden en het zal je doen groeien!
Ook leer je welke taken je beter even niet kan doen  tijdens bijvoorbeeld je Pre menstruale fase. Wat dit allemaal inhoudt en hoe je dit zelf kan herkennen leer je allemaal in de masterclass: Ondernemen/werken met je cyclus.

IMG_9328

Gratis masterclass

Luisteren naar je lijf

Mijn naam is Lotte Bink-Voskes en het is mij een waar genoegen om jou hier op mijn site te mogen verwelkomen.

Laat ik voorop stellen dat mijn eigen cyclus niet perfect is. Elke maand opnieuw moet ik met mijzelf gaan zitten en aanvoelen wat ik op dat moment nodig heb. De afgelopen 5 jaar heb ik mij intensief ingezet om de vrouwelijke cyclus te ontdekken. Inmiddels ken ik de ups en downs en weet ik wanneer in actie te komen en wanneer af te remmen. Als ervaringsdeskundige op gebied van de menstruatiecyclus, neem ik je graag mee op reis om het beste uit je vrouw-zijn te halen.

Rite van de

Baarmoeder

In 2015 ontving ik mijn eigen baarmoeder rite, nu geef ik de wijsheid graag door aan jou. 

De rite van de baarmoeder is de 13e rite van de  Munay-Ki, de rite is bedoeld om pijn niet langer om te zetten in angst. De pijn een sensatie van het lichaam te laten zijn die je kunt begeleiden doormiddel van mindpower. Leven vanuit pijn en angst verkrampt onze baarmoeder, maar als je contact staat met je baarmoeder boor je een prachtige diepe wijsheid aan. Een oer-wijsheid, door daar op te vertrouwen wordt keuzes maken bijvoorbeeld veel makkelijker, ook het diepe weten geeft rust in je hoofd. Vertrouwen op je lijf en je flow.

In dit prachtige positieve ritueel geven we intenties mee aan een schaal met water die we gezamenlijk hebben gevuld met water uit letterlijk alle windstreken. Door daar prachtige bloemblaadjes met positieve intenties aan toe te voegen creëer je een bad vol geweldige eigenschappen, wensen en intenties. Deze komen voor elke vrouw van pas. Door daarna het ritueel te ontvangen van mij maak je diep contact met je baarmoeder en kun je je overtuigingen over menstruatie pijn zelf veranderen. Ook wanneer er andere pijn is geweest zoals bij een geboorte of miskraam kun je hier diep contact mee maken en het helen op diep niveau.
Niet gaat in 1 keer natuurlijk, maar je zal merken dat als je baarmoederpijn ervaart je steeds herinnerd zal worden aan wat je tijdens het ritueel geleerd hebt.

IMG_2691[1741]
20201128-LVL_0124

Lotte als

Spreker

Als spreker brengt Lotte positiviteit in een taboe onderwerp als menstrueren.

 Zo brengt ze praktische voorbeelden in hoe je als ondernemer je cyclus voor je kan laten werken.
Wie goed op haar cyclus let zal zien dat je op verschillende momenten in de maand enorm kan pieken, maar ook wanneer je de focus van een havik hebt om bergen werk te verzetten.
Deze momenten kun je in je voordeel laten werken in je weg naar succes. Go with the flow, Letterlijk.

Meer weten over het boeken van Lotte als spreker, neem contact op om beschikbaarheid te garanderen.  

Wat anderen over Lotte zeggen

"Lotte spreekt met zo veel passie over haar werk, het kan bijna niet anders dan dat je ook in geïnteresseerd raakt. Dat gebeurde er in ieder geval bij mij."
Simone
Klant

Boek

Lotte

Meest gelezen

Blogs

Wat is PMDD

Wat is PMDD?

Wat is PMDD en waar staat de afkorting voor? PMDD is een afkorting voor PreMenstrual Dysphoric Disorder.Misschien ken je de aandoening PMS al, ook

Lees verder »
Chat openen
Hoi 👋🏻 , kan ik je ergens mee helpen?